|
turkod posteri |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
aysun
Yüksek Kıdemli
Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2006 Konum: ordu / türkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Nis 2010 Saat 16:04 |
|
|
|
hoş gör yaratılanı, yaratandan ötürü....
|
|
![]() |
|
dt seyhan
Yeni
Kayıt Tarihi: 01 Eki 2009 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 19 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Nis 2010 Saat 22:55 |
|
Maili Barış Bey'e de aynı anda forwardlarsanız Canan Hanım dönüş yapacaktır. Arkadaş ödül-ceza-içsel motivasyonlardan ceza motivasyonu ile çalışıyor. |
|
![]() |
|
barisunlu
Yüksek Kıdemli
Kayıt Tarihi: 12 Eki 2005 Konum: istanbul / turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3754 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Nis 2010 Saat 00:08 |
|
selam
canan şimdi fuarda.
aysun hanım için aradım
derneğe üye olmak için gereken evraklardan eksikleri olduğu için bu evraklar bekleniyormuş.
ama pazartesi ayrıca canan, aysun hanım ı arayacak.
''ceza motivasyonu'' süpermiş.
|
|
|
dr barış ünlü
ortodontist kamelya 2-3 d.1 d.2 d.4 atasehir istanbul T:216 4558898 F:216 4552649 |
|
![]() |
|
aysun
Yüksek Kıdemli
Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2006 Konum: ordu / türkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 May 2010 Saat 16:54 |
|
Merhaba, nihayet üye oldum ama henüz bana üyelik belgesi ve turkod afişi ve cd gelmedi.Canan hanıma tel açtım hatırlattım,hemen göndereceğim dedi, 10 gün geçti yok hala.Acaba bilgisi olan var mı.
|
|
|
hoş gör yaratılanı, yaratandan ötürü....
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
| ORTO-TEK ANA SAYFA | SSS | KAYIT OL | GİRİŞ YAP |